Inredning och hemmapyssel

november 15, 2016 lisa 0 Comments

God morgon bloggen!

Idag är det riktigt busväder som råder utanför rutan. Det snöar, blåser och nästan haglar. Det är något konstigt sken över himlen också. Liksom matt och varmt, nästan gulaktigt. Men mysigt är det! Idag har jag endast en sak på schemat; städa! Jag har ju åkt fram och tillbaka till IKEA under de senaste veckorna men i och med att det fortfarande råder kaos bland alla kartonger har jag liksom inte haft anledning till att packa upp mina nya köp. Så idag ska jag faktiskt anta mig det sista och få ordning här hemma. Jag längtar efter att få packa upp mina nya doftljus och filtar när allt är rent och fint och sedan sätta mig med en bok i soffan. Kommer att bli perfekt!

hemmapysselVad gäller temat på min inredning är jag dock lite bekymrad. Eller, bekymrad och bekymrad. Jag är lite fundersam. Från början var jag tvärsäker på att jag ville ha allting vitt. Och då menar jag verkligen allting. Jag tror att jag är lite ärrad från vår 1800-talsvilla i Borås där allt var mörkt och gammalt. Trägolv, mörka möbler och mycket rotting. Därför var jag fast besluten vid att inreda denna lägenhet i vitt och med många släta ytor och ljus textilier. Men nu när jag har påbörjat detta känns det lite kalt på något vis. Möjligen får jag se till att köpa några färgglada kuddar eller kanske en matta av något slag. Jag behöver liksom lite värme. Hmm, jag får fundera på hur jag ska lösa det. Jag kan knappt vänta till våren. Då ska jag köpa pastellfärgade lakan och ha färska blommor på köksbordet varje dag!

Nu ska jag sätta igång med att packa upp, städa, organisera etc. Om jag blir klar under dagen ska jag nog unna mig att käka något extra gott till middag och kolla på en bra film. Min Netflix-prenumeration kommer snart att bli överhettad, hehe. Ha det så bra!

Previous Post

Next Post