Bullar och O.C

november 15, 2016 lisa 0 Comments

God eftermiddag mina kära läsare!

Denna söndag tog jag faktiskt en paus från alla flyttkartonger och utflykter till IKEA. Nog är det roligt att flytta in någonstans men ack så krävande det är att få allting på plats och i ordning. Jag vaknade av att det bankade något så fruktansvärt från våningen över mig. Blev först väldigt paff då min tidigare bostad inte hade en våning över mig. Jag är därför väldigt ovan vid detta och tänkte för en seund att det måste vara någon galning på taket, haha. Jag släpade mig upp ur sängen i alla fall och lyckades hitta en kaffekopp. Jag slappade framför teven lite för länge innan Ninni sms:ade och frågade om jag ville ta en fika. Sagt och gjort. Jag drog på mig min svarta kappa och mina kängor och begav mig ut i snöovädret som Sverige har att erbjuda just nu. Helt sjukt, kunde knappt få upp porten. Vi sågs på Saturnus och jag beställde en gigantisk kanelbulle, minst lika stor som min hand. Den var himmelskt god men lite kämpig att få ner de sista tuggorna. Bokstavligt talat kände hur den la sig som en klump i magen under promenaden hem, haha.

Bullar och O.C

Väl hemma fick det bli en kokhet dusch. Snöoväder är väldigt mysigt men medför även näst intill plågsam kyla. Nu sitter jag här i insvept i handduk och filtar och har gjort en stor kopp te. Kvällen spenderas nog framför O.C. Ah, jag älskar verkligen den serien. Den är liksom tidlös på något vis. Och trots att man kanske inte relaterar till de flashiga husen och den lyxiga, amerikanska miljön så blir den ändå relevant på något vis. Det är svårt att förklara. Jag har sett alla fyra säsonger minst 40 gånger om och jag tröttnar aldrig. Vi hörs i morgon!

Next Post